Παχιά άμμος

Η Παραλία παχιά άμμος βρίσκεται στα δυτικά της παλαιοχορας και είναι η μεγαλύτερη σε μήκος καταλαμβάνοντας ένα ολόκληρο χιλιόμετρο αμμουδιάς . Επίσης η παραλία έχει γαλάζια σημαία που εγγυάται καθαρά νερά και ασφαλές κολύμπι. Ζωντανή μετάδοση βίντεο από την παραλία <<παχιά άμμος>>

 

Παραλία χαλίκια

Η παράλια χαλίκια βρίσκεται καλυμμένη με βότσαλα στην ανατολική πλευρά της παλαιοχωρας στο τέρμα του δρόμου με τα περισσότερα εστιατόρια

 

Παραλία γιανισκάκρι

Πηγαίνοντας 4 περίπου χιλιόμετρα ανατολικά της παλαιοχωρας θα συναντήσετε δυο οργανωμένες παραλίες με καντίνες και ομπρέλες . Δειτε μια εικονικη περιηγηση στην Παραλία γιανισκακρι .

 

 

Οι πρώτες παραλίες που θα συναντήσετε πηγαίνοντας προς τα δυτικά της Παλαιοχωρας είναι Ψιλός Βόλακας, Πλακάκι και Καραβόπετρα.

 

Παραλία γραμμένο

Δυτικά της Παλαιοχωρας περίπου 4 χιλιομετρα και λίγο πριν την κοντούρα βρίσκετε η παραλία γραμμένο μια πολύ όμορφη παραλία σε μια όμορφη χερσόνησο με κεδροδασος , κάμπινγκ και καντίνες . Υπάρχουν δυο παραλίες μια με βότσαλο και μια με άμμο.

 

 

Επίσης μπορείτε να συναντήσετε σε όλη την νότια ακτογραμμή της παλαιοχωρας αξιόλογες παραλίες για να ρίξετε μια βουτιά

 

 

Παραλία Κριός

Λίγο μετά την κοντούρα και περίπου 10 χιλιόμετρα από την παλαιοχωρα βρίσκεται η παραλία κριός , μια οργανωμένη παραλία με καντίνα και ομπρέλες .